Online kurs za mirno rešavanje radnih sporova

Unija poslodavaca Srbije Vas poziva da pohađate online kurs za mirno rešavanje radnih sporova koji možete naći klikom na link http://mrrs.rs/ .

Online kurs za mirno rešavanje radnih sporova će Vam pružiti relevantne informacije kako o samom institut mirnog rešavanja radnih sporova, tako i o postupku i procedurama rešavanja radnih sporova uz posredovanje Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova Srbije, a sve u skladu sa Zakonom o mirnom rešavanju radnih sporova, koji detaljno reguliše ovu oblast.

Ovaj kurs je nastao u okviru Projekta ,,Socijalni partneri zajedno za povećanje vidljivosti vansudske zaštite radnih prava – mirno rešavanje radnih sporova”, koji sprovodi Inicijativa za razvoj i saradnju (IDC), zajedno sa Unijom poslodavaca Srbije (UPS), Savezom samostalnih sindikata Srbije (SSSS), Udruženim granskim sindikatima NEZAVISNOST (UGS Nezavisnost), uz podršku Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova Srbije. Projekat je finansirao SOLIDAR SUISSE / Swiss Lаbour Assistance SLA – Kancelarija u Srbiji.

Uvereni da će Vam vreme, koje budete uložili u pohađanje online kursa za mirno rešavanje radnih sporova, biti dobra investicija, srdačno Vas pozdravljamo,

Vaša Unija poslodavaca Srbije

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *