Okrugli sto/trening – Problemi u primeni radnog zakonodavstva

Unija poslodavaca Srbije sprovodi Projekat Pravni servis za poslodavce u oblasti primene radnog zakonodavstva, uz tehničku pomoć, usmeravanje i finansijsku podršku Međunarodne organizacije rada – Kancelarije za centralnu i istočnu Evropu, Budimpešta – Tima za tehničku podršku dostojanstvenom radu.

U okviru Projekta, organizujemo Okrugli sto na kojem ćemo predstaviti publikaciju „Uređen radni odnos – Doprinos dostojanstvu na radu i očuvanju radno-socijalnog mira (Korisni saveti u vezi sa primenom rdanog zakonodavstva), te raspravljati o problemima u primeni radnog zakonodavstva. Okrugli sto će biti prilika da izložite Vaše primedbe i predloge za kvalitetnije uređenje ove oblasti, ali i privrednog ambijenta uopšte.

U drugom delu događaja, organizujemo trening na temu lakše primene radnog zakonodavstva, sa težištem na pravima i obavezama u slučaju prestanka radnog odnosa i to naročito otkazom ugovora o radu od strane poslodavca.

Okrugli sto sa treningom je planiran za 9. avgust 2019. godine (petak) sa početkom u 9.00 časova, u Uniji poslodavaca Srbije, Beograd – Zemun, Ul. Stevana Markovića br. 8.

Okrugli sto traje 4 sata sa polučasovnom pauzom.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona 011/3160-248 – kontakt osoba Svetlana Budimčević, rukovodilac Sektora za opšte i pravne poslove Unije poslodavaca Srbije.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *