Održana konstitutivna sednica Izvršnog odbora Unije poslodavaca Srbije

U četvrtak, 07.marta 2019. godine, u sedištu Unije poslodavaca Srbije u Zemunu, je konstituisan Izvršni odbor ove organizacije.

Za predsednika Izvršnog odbora je, od strane predsednika Unije poslodavaca Srbije, imenovan  Andreja Brkić, izvršni direktor Ab trade d.o.o, koji je za članove svog tima izabrao: Natašu Pavlović Bujas direktorku Blumen group, Marka Bjeletića direktora Fruvimpeks d.o.o., Gorana Aleksića direktora Srbijatransport a.d., Zorana Ignjatovića  direktora konfekcije Alra d.o.o., Srdjana Drobnjakovića direktora Unije poslodavaca Srbije, Miljanu Stojšić Stojanovsku izvršnu direktorku Unije poslodavaca Vojvodine, i Izabelu Kiš izvršnu direktorku Unije poslodavaca Srbije poslodavci Zrenjanina.

Kao operativni organ Izvršni odbor je nadležan za sprovođenje odluka predsednika i Predsedništva Unije; odlučuje o pitanjima organizacije u Uniji, prati, analizira i usklađuje rad lokalnih kancelarija i sektora Unije i predlaže mere za unapređenje rada i obavlja druge poslove u skladu sa ovim statutom i drugim opštim aktima Unije.

U svom budućem radu, Izvršni odbor će nastojati da Unija poslodavaca Srbije i dalje ostane  lider odgovornog poslovanja i ključni generator održivog poslovnog okruženja, sa ciljem unapređenja položaja poslodavaca, zaposlenih i društva u celini, kao i konkurentnosti privrede Republike Srbije, jer: „Jaka privreda – jaka Srbija!“.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *