Od srca & Von Herzen Gern u našem timu

Od srca & Von Herzen Gern  je nov član  u timu Unije poslodavaca Srbije. U fokusu su nam zajednički prioriteti kada je reč o daljem razvoju specifičnih  znanja i  veština neophodnih za obavljanje različitih poslova, a posebno onih koji uključuju negu osetljivih ranjivih grupa lica.

Sa željom da zajedno radimo na aktivnostima koje će uticati na stručno osposobljavanje i zapošljavanje ljudskih resursa, kao i na socijalnu politiku, našu saradnju gradićemo na visokim standardima u oblasti regrutovanja, selekcije kadrova, obuka i zapošljavanja.

Od srca & Von Herzen Gern  osmišljen tako da nudi poslove i usluge u vrlo osetljivoj oblasti rada sa ciljem da postanu prva online berza poslova ne samo u obasti negovanja i pomoći starim i nemoćnim licima, već i svima kojima su potrebni kadrovi za različite poslove, ali i onima koji žele da pronađu posao.

Kada je oblast ljudskih resursa u pitanju, Od srca & Von Herzen Gern  ima visoke standarde. Pretežna oblast rada je vrlo osetljiva i zahteva samo najbolje i iz tog razloga od kandidata očekuju izuzetnu profesionalnost i posvećenost. Više o aktivnostim i uslugama Od srca & Von Herzen Gern  možete videti na njihovom sajtu.

U daljim aktivnostima naša zalaganja će obuhvatiti i zajedničke ciljeve svih privrednika u Srbiji. To su zalaganja za bolje uslove poslovanja u svim oblastima rada.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *