Obrazovanje koje vodi ka uspehu: Visoka škola strukovnih studija „Mileva Marić“

Nakon decenija iskustva u neformalnom obrazovanju, poslovni sistem „Đuro Salaj“ proširio je svoju delatnost i na formalno obrazovanje. Osnovana je Srednja stručna škola „Zaharija Stefanović Orfelin“ 2005. godine, a od 2007. godine počela je sa radom i privatna filološka Gimnazija „Stefan Nemanja“.

Danas, Gimnazija nudi različite smerove, a zajedno sa školom „Orfelin“, osniva i Visoku školu strukovnih studija „Mileva Marić“. Ova institucija razvila je snažan sistem podrške učenicima i cilj joj je da teorijsko znanje pretvori u praktične veštine, pripremajući studente za tržište rada.

Studenti imaju pristup dodatnim praktičnim obukama, unapređujući svoje veštine i kompetencije. Misija škole je da znanje bude jednako važno kao i zvanje, te se podstiče učenje stranih jezika i učešće u kulturnim događanjima.

Visoka škola strukovnih studija „Mileva Marić“ kontinuirano radi na povezivanju teorije i prakse, stvaranju kvalitetnih odnosa između profesora i studenata, i unapređivanju obrazovnog procesa.

Pružamo pristup neformalnim programima i obukama, uključujući i školu jezika „Đuro Salaj“, kako bismo obogatili kompetencije studenata. Nastava se organizuje prilagodljivo, omogućavajući zaposlenim studentima da lakše usklade obaveze.

Cilj je da se studentima pruži podrška u obrazovanju, kako bi se teorijsko znanje pretvorilo u praktične veštine. Time bi jasno definisali svoj put ka budućnosti i bili konkurenti na tržištu rada.  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *