Nova podrška Sektoru turizma i ugostiteljstva-Kraljevi čardaci

Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, vlasništvo su  građevinske firme “Prvako inženjering” iz Kragujevca. Nalazi se na 1450 m nadmorske visine Kopaonika. 

Od 2011. godine , kada su otvorena vrata prvim gostima, ovaj kompleks se širi i dalje razvija kao jedan od najboljih ugostiteljskih objekata u Srbiji. Kraljevi Čardaci Spa su dobitnici nagrade “Najbolje iz Srbije” 2019. u kategoriji hotela koju dodeljuje Privredna Komora Srbije i Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacije

Kraljevi čardaci osim hotelskog i apartmanskog smeštaja nudi svojim klijentima i usluge Spa i Wellness centra na prostoru od preko 1500 m2.

Čardaci su pravo mesto za kongresna okupljanja i organizovanje edukacija i seminara gde je moguće realizovati kako male poslovne susrete tako i velike konferencije kapaciteta do 500 učesnika.

Ulaskom Prvako inženjeringa u okviru kog su Kraljevi čardaci u članstvo Unija poslodavaca Srbije dobili smo snažno pojačanje u Sektoru turizma i ugostiteljstva.

Naša saradnja podrazumeva bavljenje promenama  koje se dešavaju u oblasti turizma, uslovljene ne samo aktuelnom krizom izazvanom pandemijom, već svim drugim procesima koji  neminovno utiču na sve oblasti turističkog i ugostiteljskog  sistema.

Cilj nam je da zajedno doprinesemo konkurentnijem poslovnom okruženju, a ujedno utičemo  na unapređenju kvaliteta  turističke i ugostiteljske ponude u Srbiji.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *