Sa Agencijom MOONLIGHT TC do novih saznanja u oblasti komunikacija i obrazovanja

Sa dolaskom svakog novog poslodavca pod krov Unije poslodavaca Srbije, bogatiji smo za novo iskustvo i drugačija saznanja u različitim oblastima poslovanja. Agencija Moonlight TC je nova, značajna podrška u našem daljem radu u oblasti obrazovanja, timskog rada, korporativne komunikacije, motivacije i razvoja preduzetničke kulture.

Moonlight TC je osnovana  2020.godine, sa sedištem u Beogradu, kao kruna dugogodišnjeg  iskustva iz oblasti komunikacija, poslovnog i ličnog razvoja, kreiranja i organizovanja seminara, radionica, treninga.

Agenciju predvodi Lola Tomić, NLP trener i Executive business coach, sa svojim bogatim radnim iskustvom, znanjem i veštinama sticanim u međunarodnim korporacijama, stranim i domaćim kompanijama, agencijama za odnose sa javnošću kroz neprekidni rad sa klijentima, a sve to koristeći u cilju pospešivanja i podrške na putu ličnog i profesionalnog razvoja klijenta.

Moonlight TC sa svakim svojim klijentom gradi pre svega prijatan i profesionalan odnos, a  njihov kvalitet prepoznat je od strane značajnog broja ljudi i biznisa kako u Srbiji, tako i širom Slovenije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine.

Shvatajući značaj komunikacije ne samo u poslovnom već i u svakodnevnom okruženju, omogućili su  ponudu različitih vrsta usluga. Kroz proces poslovnog coaching-a pomažu korisnicima usluga da pronađu svoj jedinstven način kako bi dostigli vrhunske rezultate, motivaciju i izbore, bez obzira o kojoj se poziciji ili poslovnoj situaciji radi.

Ova vrsta rada primenjuje se i na rad sa rukovodiocima kroz process Leadership coaching-a, u kome vođa postavlja svoje ciljeve, proverava ih i unaređuje sebe i svoj tim stvarajući tako tim visokih performansi (High Performing Team Coaching).

A za sve one koje žele da naprave korak napred na polju ličnog razvoja Moonlight TC nudi   usluge life coaching -a, gde primenom različitih tehnika i najpoznatijih svetskih metodologija, uz koordinaciju stručnog kadra pružaju mogućnost da svaki pojedinac ostvari svoj pun potencijal.

Kako je obrazovanje jedan od ključnih faktora razvoja privrede, naša saradnja baziraće se na daljem usavršavanju kako pojedinaca tako i timova kroz organizaciju različitih vrsta projekata, programa, obuka i treninga. Tokom realizacije zajednčkih ciljeva poseban fokus biće na stvaranju komparativnih prednosti koje predstavljaju značajan potencijal za obezbeđenje dugoročnog i stabilnog rasta i razvoja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *