Srpski proizvod jedinstvene formule koji doprinosi očuvanju životne sredine čitave planete -Flex-Natural Cleaner

U uslovima kada promene sve više i više dobijaju na intenzitetu ključni faktor konkurentnosti svake privrede postaje inovativnost. Stvaranje i uspešna primena novih znanja kroz inovacije je fundamentalni izvor rasta produktivnosti, konkurentnosti, stvaranja novih radnih mesta i privrednog rasta. Bez inovativne aktivnosti, u savremenim uslovima, je nemoguće zamisliti uspeh privrede kao celine.

Natural Health Group sa svojim proizvodom Flex Natural Cleaner predstavlja pravi primer domaće kompanije čiji je fokus na inovativnosti i ekološkoj osvešćenosti.

Flex Natural Cleaner je namenjen momentalnom – instant skidanju fleka, bez dodatnog pranja, uz izuzetno lako korišćenje i moderan dizajn pakovanja, ne zauzima mnogo mesta.

Najveća prednost  proizvoda je to što je 100% prirodan, ne sadrži agresivne hemikalije ili bilo koju supstancu koja bi mogla biti štetna po čoveka i životnu sredinu.

Sredstvo za skidanje fleka Flex Cleaner poseduje sve potrebne sertifikate (ISO i HACCP) koji dokazuju da je reč o prirodnom proizvodu. Ovaj proizvod razvijali su svetski priznati tehnolozi u našoj savremenoj laboratoriji. Proizvod je testiran na 150 različitih vrsta fleka, sve dok se nije došlo do jedinstvene formule koja je potpuno prirodna i koja skida fleke sa svih vrsta tkanina, čak i sa vune.

Flex Cleaner je ove godine poneo i prestižnu nagradu Organic&Natural Brand Leader Award 2021. Priznanje u kategoriji ekoloških i prirodnih proizvoda predstavilo je Flex Cleaner onakvim kakav jeste – potpuno prirodan, a opet tako moćan.

Skidanje fleka je postalo zabavno čak i za one kojima je to svakodnevnica uz veliko HoReca pakovanje za hotele i restorane. Konobari poznatih beogradskih kafića i restorana redovno koriste Flex Cleaner u toku svog radnog dana. Koliki značaj ovaj proizvod ima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu govori i nagrada za najbolji inovativni proizvod za ugostiteljstvo i hotelijerstvo 2018. godine, a nedavno je poneo i titulu Čuvara životne sredine na EKOnferenciji Životna sredina – svetska prestonica.

Flex Cleaner je dostupan kako na domaćem, tako i na stranim tržištima (Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Švajcarska itd), ali veliko interesovanje za ovim proizvodom utiče na to da se tržišta šire. Prošle godine ovaj proizvod je postao pravi hit na sajmu u Dubaiju, tako da je vrlo brzo počeo da se izvozi širom sveta.

Vizija Flex Cleaner-a jeste da postane globalno prepoznatljiv brend kao sinonim za skidanje fleka, koji će biti dostupan na policama svih vodećih supermarketa, apoteka, benzinskih pumpi, trafika, kao i svim drugim prodajnim objektima.

Vođeni zajedničkim ciljevima Natural Health Group i Unija poslodavaca Srbije nastaviće da rade na unapređenju poslovnog ambijenta, stvaranju boljeg okruženja za nove inovacije, koje su od velikog značaja jer obezbeđuju održivu konkurentnost kako na domaćem tako i na globalnom nivou.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *