Ostvarite svoj cilj sa nama- MOORE Stephens Revizija i Računovodstvo d.o.o., Beograd

MOORE Stephens Revizija i Računovodstvo d.o.o. je kompanija koja se izdvaja po kvalitetu pruženih usluga,  integritetu, odgovornosti, dostupnosti i posvećenosti klijentu. Ono što je važno naglasiti je bogato iskustvo i izuzetno poznavanje svih domaćih i međunarodnih zahtevnih procedura i postupaka.  Najbliži klijenti kompanije izuzetno cene visok nivo profesionalnosti,  sistematičnost i lakoću u sprovođenju  svih aktivnosti. Takav način rada  je razlog što ovu revizorsku kuću prati dobra reputicija koja se dalje preporučuje.  

MOORE Stephens Revizija i Računovodstvo d.o.o. je šesta najveća firma za pružanje usluga revizije, računovodstva i konsaltinga u Srbiji po kriterijumima ukupnog prihoda i broja zaposlenih, dok se po broju zaposlenih ovlašćenih revizora nalazi na prvom mestu.

Osim u Beogradu njihova mreža kancelarija  uključuje i ogranke u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu, što omogućava bližu saradnju sa klijentima.

Jena su od osam revizorskih firmi u zemlji koja u skladu sa ovlašćenjem NBS pruža usluge revizije bankama, a od strane Komisije za hartije od vrednosti su ovlašćeni za reviziju listiranih javnih društava.

Nakon 27 godina uspešnog poslovanja njihov tim čini više od 60 zaposlenih različitih specijalnosti, uključujući revizore, računovođe, poreske konsultante i finansijske savetnike osposobljene da usluge prižaju na srpskom i engleskom jeziku. Osim stalno zaposlenih, njihove stručne kapacitete značajno dopunjava veliki broj stalnih stručnih saradnika različitih specijalnosti, što im omogućava da pruže širok spektar stručnih usluga i odgovore na sve zahteve klijenata.

Punopravni su član Moore Global Network Limited jedne od vodećih svetskih mreža sa više od 260 nezavisnih revizorskih, računovodstvenih i konsalting firmi, sa kancelarijama u  više od 110 zemalja, više od 30.000 zaposlenih i godišnjim prihodom većim od 3 milijarde US$. Ova pripadnost klijentima omogućava veću prohodnost na međunarodno tržište kapitala, a zaposlenim međunarodnu stručnu obuku i razmenu iskustava.

Podrška društvenoj zajednici je sastavni deo poslovne filozofije, kojoj nije jedini cilj ostvarivanje poslovne dobiti. Ovo je od posebnog značaja u zemlji u kojoj društvene potrebe značajno prevazilaze mogućnosti države. MOORE Srbija u kontinuitetu podržava decu (UNICEF, SOS Dečije selo Kraljevo,…), studente (AISEC, „Putujemo u Evropu“,…) i amaterske sportiste (Veslački klub Crvena Zvezda Beograd, Plivački klub Proleter Zrenjanin). Podrška je u brojnim slučajevima pružena i obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, organizacijama lica sa invaliditetom i posebnim potrebama, kao i pojedincima.

Uvažavajući slične vrednosti, naša zajednička saradnja će u fokusu imati aktivnosti za postizanje boljih uslova poslovanja u svim privrednim granama, pojednostavljivanje administrativnih procedura i unapređenje regulatornih propisa, borbu protiv neformalne ekonomije i nelojalne konkurencije kao i dalju podršku društvenoj zajednici.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *