MiDent MS-poverenje i kvalitet

Stomatološka ordinacija “MiDent MS” osnovana je sa ciljem da na najbolji način, koristeći svoja znanja i iskustva u radu, pomogne  svojim pacijentima u  rešavanju stomatoloških problema. U centru Novog Beograda u prijatnom ambijentu pacijente očekuje ljubazno i predusetljivo osoblje posvećeno rešavanju zdravstvenih i estetskih problema.

Ordinacija “MiDent MS” posebnu pažnju posvećuje svim svojim pacijentima i nakon konsultacija predlaže nekoliko rešenja koja se mogu primeniti u otklanjanju stomatoloških problema. Stručno osoblje ove ordinacije na čelu sa  dr Milenom Stojković pomažu pacijentima da se opredele za rešenje koje će dati najbolje efekte i u pogledu zdravlja, ali i u pogledu estetike.

U ordinaciji “MiDent MS” se nude usluge u oblasti protetike, dečija stomatologija, hirurgija, ortodoncija, a pregledi i konsultacije su besplatne.

U svom radu ordinacija “MiDent MS” koristi savremene i proverene materijale kojima se postižu dugotrajniji efekti, dok se kroz stalnu edukaciju omogućava primena najnovijih stomatoloških trendova u lečenju pacijenata.

Ordinacija “MiDent MS” je novo pojačanje u Sektoru Medicinske i farmaceutske privrede Unije poslodavaca Srbije u okviru koga se vodi dijalog i aktivnosti u cilju postizanja ambijenta za saradnju i bolje uslove rada i poslovanja svih medicinskih i farmaceutskih subjekata.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *