Memorandum o saradnji Unije i Rotary district 2483

Unija poslodavaca Srbije i Rotary International district 2483 za Srbiju i Crnu Goru danas su u Beogradu potpisali Memorandum o saradnji.

“Rotary zajednica ima u svojim temeljima humanu ulogu da pomaže društvu, a takva akcija je nemoguća ako se kapital negde ne stvori. Upravo to se događa kroz preduzeća i poslodavačke organizacije“, izjavio je generalni sekretar Unije Boško Savković, objašnjavajući razloge da se nađu i započnu saradnju dve organizacije kao što su Unija i Rotary International.

Rotary district za Srbiju i Crnu Goru poslednjih godina želi da ostvari saradnju sa većim brojem kompanija u ovim zemljama.

„Ovaj sporazum pomaže da ubuduće prepoznajemo i rešavamo probleme lokalne zajednice. Sa druge strane, Rotary kao globalna mreža uspešnih profesionalaca, biće na raspolaganju Uniji i drugim subjektima kada treba raditi na unapređenju biznis okruženja u regionu“, rekao je na potpisivanju Memoranduma Nikola Božović , budući guverner Rotary district 2483 koji predsedavanje preuzima tokom ove godine.

Prva konkretna zajednička akcija biće nastavak razgovora na nivou Unija poslodavaca Crne Gore i District 2483 koji je nadležan i za ovu zemlju, kako bi se ispitale mogućnosti za saradnju.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *