MECAFOR Products kompanija koja raste

Mecafor Products je francuska kompanija i deo  grupacije La Fonte Ardennaise koja ima više od  1.200 zaposlenih.  

Preko 90 godina, La Fonte Ardennaise okuplja tim ljudi koji unapređuju svoja znanja i poštuju stručnost i nasleđe koje su im prenele prethodne generacije. Svake godine ovoj kompaniji se pridružuju novi stručnjaci sa kojima se dele ključne kompanijske vrednosti a to su  znanje, usavršavanje, posvećenost i uzajamno poštovanje.

Sa evidentnim brzim rastom kompanija “Mecafor”  je donela odluku o daljem širenju i afirmaciji i u zemljama u usponu, poput Srbije, koja ima idealno industrijsko mesto u srcu Centralne Evrope.

Kompanija Mecafor posluje u Kikindi od 2016. godine, trenutno zapošljava 140 radnika, u planu je da otvori novih 180 radnih mesta u naredne tri godine.

Ova nova Mecafor jedinica u  Kikindi takođe zadovoljava potrebe i zahteve glavnih dobavljača koji već imaju sedište u regionu.

Mecafor je kompanija koja posluje u oblasti mašinstva sa svetskim brendovima u svetu automobilske industrije i poljoprivredne mehanizacije.

U 2020. godini Nebojša Nedeljković, direktor kompanije Mecafor dobio je vrlo značajno priznanje Privredne komore Srbije za poslovnog lidera godine.

“ Protekla godina je bila veliki izazov za globalnu ekonomiju. Zato je ovo priznanje značajnije. Mecafor konstantno ulaže u razvojne kapacitete, pa smo protekle godine izgradili pogon u kojem radimo za avio-industriju. Zapošljavamo 120 radnika, a plan je da za tri godine imamo 300 zaposlenih”-najavio je Nedeljković

Mecafor kompanija je poznata po svojim društveno odgovornim aktivnostima u okviru kojih obezbeđuje sredstva za kupovinu opreme i inoviranje zdravstvenih ustanova u lokalnoj zajednici i sa zadovoljstvom učestvuje u poboljšanju kvaliteta života svojih sugrađana.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *