Više od 500 zvona LIGRAP livnice svakodnevno se oglašava širom sveta

“Ligrap” DOO, Belosavci, Srbija je livnica‚ čelika, sivog i nodularnog liva i obojenih metala koja u svom proizvodnom programu ima i proizvodnju predmeta za opremanje i upotrebu u crkvama i drugim verskim objektima, kao što su: zvona, polijeleji, horosi, krstovi, svećnjaci i drugi predmeti koji se upotrebljavaju kao ukras u verskim objektima.

Horosi i polijeleji LIGRAP livnice visokog su kvaliteta izrade i trajnosti isključivo urađeni od bronze, a ukrašavaju i osvetljavaju velik broj značajnijih pravoslavnih svetninja, za razliku od zvona koja se oglašavaju na prostorima svih Eparhija ovog dela Evrope, a počela su da se oglašavaju i na američkom kontinentu.

Garancija kvaliteta “Ligrap” proizvoda je zadovoljstvo dugogodisnjih kupaca iz oblasti rudarstva i energetike, prehrambene industrije, fabrika za proizvodnju papira, hemijske industrije, gradjevinarstva i sl. 

Ponosni smo što su nas po pružanju kvalitetnih usluga, proizvoda i podršci, prepoznale i ukazale nam poverenje mnoge ugledne kompanije kako is Srbije tako i iz inostranstva.

Posedujemo pet indukcionih peći za topljenje kapaciteta 2000 kg, 1500 kg, 550 kg, 200 kg, 110 kg koje mogu raditi nezavisno jedna od druge. Proizvodni kapaciteti livnice čelika su oko 55 t/mesečno i opremljena je za izradu kako pojedinačnih komada, tako i serija komada težinskih grupa od 1-2000 kg.  Livnica je kompletno osposobljena ne samo za livenje, već za izradu kompletnih delova, od projektovanja, izrade kalupa, odlivaka, njihove termičke do mašinske obrade. Poseduje kompletno opremljenu labaratoriju za ispitivanje svojih proizvoda i ujedno kontrolu kvaliteta.

Sve mašine koje kupuje Ligrap i u koje ulaže kupuje isključivo nove. Kapacitet livnice aluminijuma je 800 t/mesečno i ona je najveća livnica na ovim prostorima.

“Ligrap” DOO poseduje sledeće ISO sertifikate:

  • SPRS ISO 9001:2015
  • SPRS ISO 14001:2015
  • SPRS OHSAS 18001:2008

Najveća potvrda kvalitetnog poslovanja je lista nekih od referentnih uglednih kupaca iz inostranstva i iz Srbije:

  • ThyssenKrupp
  • CMEC (China Machinery Engineering Corporation)
  • Eurotras,
  • Kemotehna
  • EPS (Elektroprivreda Srbije)
  • GOŠA FOM,
  • Vossloh min skretnice i dr.

Sa posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo našeg novog člana i snažnu podršku osnovanom Sektoru metalne industrije Unije poslodavaca Srbije.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *