KupujemProdajem-Najveća online zajednica u Srbiji nov član Unije

KupujemProdajem je najveća online zajednica za kupovinu i prodaju u Srbiji, sa preko 2 miliona registrovanih korisnika i 720.000 poseta svakog dana. Naša saradnja fokusirana je na novu uslugu “Poslovi”. Uzimajući u obzir sve veće izazove u pogledu nedostataka stručnih kadrova i sve veće potrebe za zapošljavanjem deficitarnih zanimanja gde se posebno izdvajaju zanatska zanimanja u građevinarstvu, trgovini, metalskoj industriji, industriji hemije i nemetala, prehrambenoj industriji kao i u uslužnim delatnostima, važno je omogućiti što veću vidljivost traženih zanimanja i u tom smislu povezivanja poslodavaca koji nude poslove sa onima koji posao traže.

Pored ponude različitih vrsta proizvoda i usluga na sajtu KupujemProdajem moguće je naći i raznovrsnu ponudu poslova koji imaju jasan fokus na srednjekvalifikovana i niskokvalifikovana zanimanja (blue-collars job). Kako je KupujemProdajem duboko ukorenjena navika prosečnih građana, radno sposobnih ljudi iz cele Srbije, kandidati su već tu.

Tim portala KupujemProdajem je tu za Vas, da Vam pruži pomoć prilikom kreiranja naloga i postavljanja oglasa, da zajedničkim snagama pronađe optimalan način za Vaš employer branding na platformi, kao i da posebno promoviše zanimljive oglase kako na samoj platformi tako i na društvenim mrežama.

Posebna ponuda namenjena poslodavcima za kategoriju Poslovi obuhvata besplatno oglašavanje do kraja godine, postavljanje neograničenog broja besplatnih oglasa, koji traju do 30 dana, mogu se obnavljati i dodatno promovisati te samim tim biti vidljiviji od drugih. Pored navedenih prednosti moguće je birati i način konkurisanja kandidata u skladu sa Vašim potrebama i to za svaki oglas pojedinačno, oglasima možete upravljati sa računara, kao i putem mobilnih aplikacija i mobilnog sajta, a sa istim nalogom možete se besplatno oglašavati i u svim drugim kategorijama na KupujemProdajem sajtu.

Pored brojnih prednosti, Unija poslodavaca Srbije i KupujemProdajem spremili su poklon za članice Unije poslodavaca Srbije u vrednosti od 10.000 dinara za marketing promociju i bolje pozicioniranje oglasa na KupujemProdajem.

O velikom dosegu i vidljivosti oglasa govore i rezultati istraživanja do kojih se došlo, a to je da KupujemProdajem poseti preko 40% domaće internet populacije (oko 1,5 miliona korisnika), a da je čak 8 od 10 internet korisnika u Srbiji koristilo KupujemProdajem. Značajna informacija jeste da gotovo polovina korisnika spada u starosnu grupu od 25 do 45 godina starosti.

Kategorija Poslovi nakon prvih nekoliko meseci ostvarila je značajne rezultate, a daljim jačanjem potencijala koje poseduje radiće se na stvaranju boljih uslova poslovanja kao i pružanju podrške malim i srednjim biznisima, kojima bi pomenuta pomoć i podrška bili od izuzetnog značaja.

Svi zainteresovani poslodavci koji žele da iskoriste poklon u vrednosti od 10.000 dinara za marketing, promociju i bolje pozicioniranje oglasa na KupujemProdajem mogu da se jave na telefon broj: 064/642 7725 ili d.jovanovic@poslodavci.rs, kontakt osoba Damira Jovanović.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *