KONTEH – SAJAM POSLOVNIH MOGUĆNOSTI I PRAKSI

KONTEH Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, koji studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji, održaće se po deseti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 16. i 17. marta 2016. Godine kao projekat studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, a uzpodršku Fakulteta tehničkih nauka,.

Sajam KONTEH posetiocima pruža priliku za zaposlenje, kao i raznovrsnu ponudu stručnih praksi, a kompanijama omogućuje povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom. U toku Sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce Sajma. Studenti i kandidati za posao će, sadruge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinudana.
Zainteresovani svoj CV mogu registrovati na sajtu www.konteh.org kao i na nekom od CV pultova za vreme Sajma.

 

U potrazi za različitim obrazovnim profilima, učešće na sajmu KONTEH uzeće 28 kompanija,  što je najveća zainteresovanost za Sajam od strane kompanija od kada se on održava.

Učesnici Sajma: Generalni pokrovitelj Sajma je kompanija Vega IT Sourcing, koja se bavi razvojem softverskih rešenja za strane klijente. Za sada su se za zlatno sponzorstvo opredelile kompanije Devtech, Levi9, Exlrt, CCBill, RT-RK, Microsofti TMNS, srebrni sponzori su kompanije Execom, Naovis, Automotive, OBLO Living, Rendered texti NovaLite, a na Sajmuće se predstaviti i kompanije Mad Head Games, PanonIT, SixSentix, ICodeFactory, ATB Sever, Prozone, Bosch, Elsys, Typhoon HIL, FSD, Codemindi Cooper Standard, kao i prijatelji Sajma – KolosekiIntens.

Pored IT struke, traže se i inženjeri mašinstva, elektrotehnike, proizvodni, inženjeri kvaliteta – u pitanju je, dakle, široka ponuda poslova u navedenim kompanijama.

 

Sajam i ove godine ima punu podršku Fakulteta tehničkih nauka.

 

Posetioci Sajma će imati priliku da učestvuju na nekoliko radionica tokom Sajma koje će voditi naš višegodišnji partner – Nacionalna služba za zapošljavanje, kao i akademski partneri DaFED i Geekstone.

 

O svim dešavanjima tokom sajma KONTEH višeinformacija na www.konteh.org

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *