Knjigovodstvena sajber agencija Knjiški moljac

Knjigovodstvena sajber agencija ”Knjiški moljac”, osnovana  2012. godine. Okuplja tim stručnjaka iz oblasti knjigovodstva i finansija, koji na savremen način-potpuno digitalno, rešavaju sve knjigovodstvena izazove klijenata, i doprinose napretku biznisa.

O sposobnosti tima svedoči preko stotinu zadovoljnih klijenata koji su im ukazali poverenje i svoje finansijsko poslovanje prepustili upravo ovoj agenciji.

Svoje usluge su posebno prilagodili takozvanim malim biznisima i IT sektoru, ali pored toga takođe sarađuju sa digitalno pismenim firmama koje se bave i drugim delatnostima, kao i pojedincima.

U skladu sa potrebama poslovanja, kreirali su i specifične pakete knjigovodstvenih usluga, uz koje će odgovarajući biznis najefikasnije funkcionisati. „Knjiški moljac“ svojim klijentima nudi sledeće pakete: paket za freelancere, paket za paušalce, paket za startup kompanije, paket za outsourcing kompanije, paket za uslužne firme.

Kao svoj najznačajniji kvalitet ističu pouzdanost koju unose u svaki zadatak, a koja je upravo razlog višegodišnje uspešne saradnje sa brojnim klijentima iz IT sektora.

Polazeći od zajedničkih vrednosti „Knjiški moljac“ i Unija poslodavaca Srbije saradnju će graditi na daljem unapređenju poslovnog i ekonomskog ambijenta, međusobnoj podršci kao i povezivanju i jačanju međusektorskih veza, što je od posebnog značaja.

Vlasnik Milan Trbojević je poreski savetnik, sajber knjigovođa i pronalazač leka za birokratiju. Osnivač je i vlasnik (sajber) knjigovodstva Knjiški moljac, pokretač je bloga FT1P i kreator društvene igre sa istim imenom kao i digitalnog servisa Poreski alarm.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *