Klijenti u srcu poslovanja

Advokatska kancelarija Stanković i partneri (NSTLAW)

Advokatsku kancelariju Stanković i partneri, osnovanu 2010. godine u Beogradu, čini tim stručnjaka koji se bavi savetovanjem multinacionalnih kompanija, kao i kompanija iz Srbije i Crne Gore često delujući u saradnji sa poznatim međunarodnim advokatskim kancelarijama.

Na tržištu su prepoznati kao jedna od vodećih advokatskih kancelarija koja se bavi pružanjem saveta o bankarstvu i finansijama, restrukturiranju i nelikvidnosti, komercijalnom i regulatornom okviru, konkurenciji/antimonopolskom pravu, nekretninama, rešavanju sporova, privatizaciji, javnim nabavkama, intelektualnoj svojini, tržištu kapitala, energiji, rudarstvu i infrastrukturi, zapošljavanju, porezima, telekomunikacijama i tehnologijama.

Predstavljaju pouzdanog partnera malim i velikim kompanijama, kao i državnim i lokalnim vladinim institucijama u različitim oblastima njihovog delovanja. Pružaju pravne usluge svim vrstama kompanija, od „start-up“ kompanija do velikih međunarodnih poslovnih korporacija.

Za klijente koji posluju u Crnoj Gori nastupaju u saradnji sa advokatskom kancelarijom Kastratović iz Podgorice.

Kako je jedan od glavnih ciljeva i poslovanja tima Stanković i partneri kvalitet, oni uz stalan razvoj, prilagodljivost, proaktivnost kao i razumevanje potreba njihovih klijenata, stvaraju kvalitet najvišeg nivoa. Svoje bogato iskustvo koriste kao osnovu za svoje ideje.

O samom kvalitetu govori i niz nacionalnih i međunarodnih priznanja, uključujući preporuke Chambers & Partners Europe, Global Guides, The Legal 500 EMEA, i IFLR.

Međunarodne veze koje stiču članstvom u Nextlaw Global Referral Network-u, najvećoj mreži pravnih preporuka u svetu i Legal Network Alliance-i, Worldwide Independant Lawyers League (WILL) i EuroJuris International, kao pažljivo odabranim globalnim alijansama nezavisnih advokatskih firmi omogućavaju im da svojim klijentima pruže pravnu podršku bilo gde u svetu, stalni napredak i jačanje kvaliteta usluga koje pružaju.

Uzimajući u obzir značaj prava za dalji razvoj naše privrede, zajednička saradnja Unije poslodavaca Srbije i Advokatske kancelarije Stanković i partneri baziraće se na međusobnom povezivanju i saradnji kroz razmenu iskustava i pozitivnih praksi. Sve udružene aktivnosti sprovodiće se u cilju boljeg regulisanja tržišnih utakmica, jačanja pravnog sistema, pružanja podrške pravnim i fizičkim licima kao dobre osnove za dalji razvoj i rast privrede Srbije.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *