KIA DOBILA ZASTUPNIKA I U SUBOTICI

Usled konstantnog rasta i napredka, član Unije poslodavaca Srbije, auto kuća “Alfa” iz Subotice  je od aprila meseca ove godine postala zastupnik i ovlašćeni servis za KIA vozila. KIA je brend koji konstantno raste i poboljšava kvalitet svojih automobila, a jedan od dokaza je i jedinstvena garancija od 7 godina. KIA je brend koji ima najsavremeniju fabriku za proizvodnju automobila u Evropi.  Prodaja KIA automobila u poslednje vreme beleži konstantan rast na starom kontinentu.

Auto kuća “Alfa”  je svoju karijeru započela prodajom automobila. Vremenom se uz prodaju automobila razvijao servis, limarija, tehnički pregled, osiguranje i registracija dok se celina nije zaokružila i danas ima: “SVE NA JEDNOM MESTU”.

Danas je “Alfa” jedna od zvaničnih uvoznika i distributera velikog japanskog brenda MAZDA. Mazda je prestižan japanski brend, koji u Srbiji postaje sve više zastupljen. Opravdajući želje i potrebe svojih korisnika, Mazda je postala premium brend koji je počeo da se upoređuje sa renomiranim proizvođačima kao što su BMW, Audi i Mercedes.

Auto kuća “Alfa” je pripremila specijalnu ponudu za članove Unije poslodavaca Srbije :

  • Popust na kompletnu registraciju (osiguranje i tehnički pregled motornih vozila);
  • Registracija vozila na odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata za zaposlene u firmama koje su članovi Unije;
  • Popust na sve vrste osiguranja;
  • Ponude za osiguranje više osiguravajućih kuća uz mogućnost odabira najbolje ponude;

Više informacija možete pročitati ovde

 

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *