Jednodnevno savetovanje na temu primene Zakona o zaštiti podataka o ličnosti

Unija poslodavaca Srbije u saradnji sa našim članom kompanijom „Ascaldera“, koja ima bogato iskustvo u praktičnom sprovođenju novih principa upravljanja ličnim podacima, kako na tržištu Srbije tako i šire u regionu i EU, organizuje jednodnevno savetovanje na temu značaja i primene Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (popularno GDPR).

Savetovanje će se održati u četvrtak 4. aprila 2019. od 10-15h, u prostorijama Unije poslodavaca Srbije (Stevana Markovića 8, Zemun, Beograd)

Pred nama je veliki preokret u poslovanju naših privrednih subjekata, zbog novopropisanog načina prikupljanja, čuvanja i zaštite ličnih podataka, bez obzira da li se oni odnose na Vaše zaposlene ili Vaše poslovne partnere i kupce koje ste do sada na najrazličitije načine obaveštavali o svojim aktivnostima.

Ovu oblast u Srbiji uređuje već donet  Zakon o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“ br.87/2018). čija primena počinje  21. avgusta 2019. godine.  Za nepoštovanje odredaba ovog zakona predviđene su sankcije do 2 miliona dinara, (za privredne subjekte koji posluju u Srbiji), kao i daleko više od navedenog za privredne subjekte koji posluju na tržištu Evropske unije.

Obzirom da je ispred nas kratak period za usklađivanje i uvođenje novih pravila poslovanja, potrudili smo se da odgovorimo zahtevima i uputimo vas u brzu i efikasnu implementaciju odredaba ovog Zakona.

Kotizacija za članove Unije poslodavaca Srbije i one koji će to ovom prilikom postati  iznosi 12.000 dinara, dok je za privredne subjekte koji nisu članovi Unije 15.000 dinara.

Early bird:  Broj mesta na ovom savetovanju je ograničen, sa željom da prisutnima odgovorimo na sva relevantna i specifična pitanja iz ove oblasti. Zbog toga, rezervacije i prve prijave primamo po redosledu prijavljivanja i uplate,e mailom na adresu:  f.malesevic@poslodavci.rsdo ponedeljka 01. aprila 2019. godine u 14h.

Kontakt telefon: 011/3160-248 – kontakt osoba Filip Malešević.

Detaljnije informacije možete pogledati ovde

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *