IT Creator tim je razvio programsko tehničko rešenje e-Fiskal

U procesu digitalne transformacije mnoge kompanije imaju poteškoće da izvrše promene koje su neophodne. Unija poslodavaca Srbije ima oformljen IT sektor u kome se nalaze firme koje su prepoznale problem današnjice i spremne su da svoje usluge ponude svima koji su spremni i kojima je neophodna digitalna podrška. Jedna od takvih kompanije je  IT Creator koja nam je ukazala svoje poverenje.

Zasnovana na principima inovacije i ulaganja u sjajne ideje, IT Creator je kompanija za tehnološke usluge sa jakim fokusom na isporuku aplikacija i proizvoda koristeći mnoštvo softverskih tehnologija.

Osnovana 2014. godine sa sedištem u Beogradu, Srbija, aktivno nudi najbolja integrisana rešenja i rešava kritična poslovna pitanja primenom inovativnih rešenja informacionih tehnologija.

Njihova poslovna rešenja, integrisana sa analitikom podataka, mobilnošću, razvojem softvera, digitalnom tehnologijom i oblakom, fokusirana su na različite industrijske grupe.

Stručnost, duboko razumevanje poslovanja i posvećenost su ključni elementi koji obezbeđuju uspeh tehnoloških inicijativa. Ovo je kompanija za razvoj softvera i zapošljavanje osoblja koja nastoji da stvori inovativna tehnološka rešenja koja pomažu našim klijentima da poboljšaju performanse svog poslovanja i maksimiziraju povrat svojih IT investicija.

IT Creator je kompanija koja namerava da bude ispred potreba klijenata, duboko razumevajući poslovanje klijenata i isporučujući i optimizujući IT rešenja od početne faze utvrđivanja zahteva, do finalne isporuke, održavanja i kontinuirane nadogradnje.

IT Creator tim je razvio programsko tehničko rešenje e-Fiskal koje će vašoj kompaniji omogućiti da veoma lako i jednostavno kreira fiskalni račun i najlagodnije pređe na novi sistem rada. Više o njihovom e-Fiskal-u možete videti ovde

e-fiskal-IT-Creator-UPS

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *