INOS BALKAN doo, Valjevo

INOS BALKAN je jedno od vodećih preduzeća za reciklažu metala u Srbiji i bavi se preradom i kupoprodajom crnih i obojenih otpadnih metala od 1951. godine. Ovo preduzeće takođe u svojoj ponudi ima široki spektar integrisanih usluga  iz oblasti upravljanja otpadom.

U toku 2006. godine, vlasništvo je preuzela najveća grčka kompanija za reciklažu metala – VIOHALCO.

INOS BALKAN

Od tada INOS BALKAN postepeno povećava svoje kapacitete. Danas je INOS BALKAN među pet najvećih kompanija u industriji reciklaže materijala u Srbiji i značajno doprinosi izvoznom potencijalu zemlje.

Uz strogo poštovanje aktuelnih institucionalnih, regulatornih i ekoloških okvira koji se odnose na reciklažnu industriju, ovo preduzeće poseduje sertifikate za usaglašenost sa ISO standardima 9001 (upravljanje kvalitetom), ISO standardima 14001 (upravljanje zaštitom životne sredine) i ISO standardima 45001 (upravljanje zdravljem i bezbednošću).

INOS BALKAN stalno ulaže u svoje poslovanje, koje je usmereno na usaglašenost sa regulatornim i ekološkim okvirima, poboljšan kvalitet usluga za klijente, kao i stalna tehnološka i tehnička unapređenja. Neke od glavnih investicija uključuju: unapređenje infrastrukture na postojećim lokacijama, akvizicije novih, proširenje voznog parka, razvoj kapaciteta za preradu metala, itd.

Drago nam je da je Sektor metalne, elektro industrije, rudnika metala i metalurgije Unije poslodavaca Srbije bogatiji za još jednog člana koji želi bolje poslovno okruženje za svoje preduzeće.  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *