Humanitarna projekcija filma Toma

Pozivamo sve saradnike i prijatelje da uzmu učešće u humanitarnoj  akciji koja se organizuje za Luku Kurjačkog, mladog dramaturga i scenaristu kome je potrebna pomoć za nastavak lečenja u inostranstvu.

Tim povodom produkcijska kuća ‘’Kobra’’ na čelu sa Draganom  Bjelogrlićem odlučili su da podrže akciju na sjajan način, tako što su ustupili najgledaniji film u poslednjih 20 godina – ‘’ Toma’’ i na taj način obezbedili da se poslednje bioskopsko prikazivanje filma 21.12.2021.  održi u humanitarne svrhe.

Prikazivanje filma ‘’Toma’’ održaće se u Kombank Dvorani, gde će pristustvovati kompletna grupa glumaca, ekipe filma, kao i Dragan Bjelogrlić.

Sredstva se sakupljaju kupovinom karata koje će zbog humanitarnog karaktera i ekskluziviteta događaja koštati 50 evra. Karte se kupuju direktnom uplatom na račun za Lukino lečenje (preko organizacije Budi human na broj žr. 160-6000001248340-05), a karte Vam dostavlja kurir, koje možete podeliti zaposlenima, prijateljima itd.

Takođe, pre projekcije filma planirana je aukcija stvari iz filma ‘’Toma’’, ‘’Montevideo’’, kao i serija ‘’Senke nad Balkanom’’ i ‘’Vratiće se rode’’.

Ukoliko ste zainteresovani, predsednik Vaše kompanije može biti i na aukciji i uključiti se u nadmetanje za predmete sa snimanja pomenutnih filmova i serija, što bi bilo sjajno. Promocija predmeta koji će se naći na aukciji uskoro će početi putem Instagram profila filma ‘’Toma’’.

Pomozimo da Luka ponovo stvara.

Kontakt osoba je Jovana Graovac 064/642 77 23

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *