Hotel Majestic jedan od simbola Beograda u članstvu Unije poslodavaca Srbije

Hotel Majestic je inicijator formiranja Sektora hotelijerstva Unije poslodavaca Srbije. Na njihovu inicijativu i uz  podršku Izvršnog odbora Unije poslodavca Srbije, pokrenute su aktivnosti sa ciljem reaktiviranja članstva i okupljanja oko zajedničke ideje i istih ciljeva za bolje uslove poslovanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Hotel Majestic se smatra jednim od simbola Beograda. Zaštićen je kao jedna od istorijskih znamenitosti Beograda. Hotel je prva art deko zgrada ove vrste u glavnom gradu koju je projektovao arhitekta Milan S. Minić, ujedno i prvi vlasnik hotela. Hotel Majestic je njegov najznačajniji rad u skladu sa tadašnjim evropskim standardima. Zgrada je spoj arhitekture, vizuelne i primenjene umetnosti što se može uočiti i u načinu na koji je celokupan enterijer uređen.

Ono što izdvaja Hotel Majestic je tradicija, luksuz i komfor.

Besprekorna tradicija i bezvremenska elegancija ujedinjene daju jedinstveni hotel u samoj pešačkoj zoni Starog grada Beograda.

Majestic svojim posetiocima nudi prepoznatljiv kvalitet, a za poslovne klijente raspolaže sa  tri konferencijske sale različitih kapaciteta od kojih je najveća, nedavno renovirana konferencijska sala na drugom spratu hotela, sa kapacitetom od 150 mesta, opremljena sa najmodernijiom opremom.

Uvažavajući bogato iskustvo i tradiciju kao i ideju da ujedinjeni možemo ostvariti više, borićemo se za poboljšanje privrednog ambijenta ne samo u turizmu i ugostiteljstvu već i u svim privrednim granama.

Saradnja podrazumeva i međusobno povezivanje u oblastma koje se odnose na obrazovanje kadrova, politiku zapošljavanja, primenu standarda i praćenje svetskih trendova u hotelijerstvu. U ovom trenutku, akcenat je na što bržem oporavku hotelijerstva i izlasku iz krize nastale usled pandemije.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *