Hotel AMI novi član Unije poslodavaca Srbije

Hotel AMI nalazi se u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobođenja, nadomak autobuske i železničke stanice, nedaleko od centra grada i novosadskog sajma.

Predstavlja pravi izbor za boravak modernih poslovnih gostiju, kao i idealno polazište turista u istraživanju Vojvođanske prestonice. Zahvaljujući dobroj lokaciji, iz našeg objekta se lako i brzo može stići u svaki deo grada i do većine gradskih znamenitosti.

Sve smeštajne jedinice su opremljene tako da će zadovoljiti sve ukuse, a moderan dizajn i profesionalna usluga će oduševiti i najizbirljivije goste. Hotel poseduje 12 dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima, 14 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem, 2 Standardna apartmana ( odvojeni spavaća soba i dnevni boravak) i 2 SPA apartmana sa đakuzijem i saunom. Hotelske sobe i apartmani poseduju sve što je potrebno za Vaš prijatan boravak.

U sklopu Hotela se nalaze i kafe bar, konferencijska sala (do 30 mesta) i sala za sastanke (10 mesta).  Hotel raspolaže sa privatnim parkingom, 24h pod video nadzorom. Brzi WI-FI internet je besplatan i dostupan u celom hotelu.

Gosti su nam na prvom mestu, a briga o njihovim potrebama je imperativ našeg poslovanja i jedan od glavnih razloga da se u Hotelu AMI osećaju kao kod svoje kuće.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *