Health Care privatna Poliklinika nov član UPS

Health Care privatna Poliklinika nam je ukazala svoje poverenje i dalju saradnju razvijaćemo kroz aktivnosti Sektora medicinske i farmaceutske industrije.

Izvršni odbor Unije poslodavaca Srbije sa posebnim interesovanjem radi na aktiviranju članstva kroz sektorsko organizovanje sa ciljem da se bolje prepoznaju tipični problemi u struci i predlože rešenja za unapređenje politika u datim privrednim delatnostima.

Poliklinika Health Care je novo, važno pojačanje u Sektoru medicinske i farmaceutske industrije koji deli isti cilj kao i ostale članice, a to je integracija privatnog i javnog zdravstvenog sistema u Srbiji.

Health Care je u mogućnosti da svojim pacijentima ponudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti, a u saradnji sa najeminentnijim privatnim lancem laboratorija u Srbiji, Aqualbom u mogućnosti su da ponude kompletnu Laboratorijsku dijagnostiku.

Posebno ističu njihov tim lekara i terapeuta koji postižu vrhunske rezultate u oblasti rehabilitacije uz korišćenje nove sertifikovane BTL opreme za elektro, magnetnu, ultrazvučnu, lasersku, shockwave i drenažnu terapiju. Više informacija o Health Care Poliklinici i njenim uslugama možete videti njihovom sajtu.

Sa našim novim članom Health Care privatna Poliklinika planirana je saradnja i oblastima koje se tiču radno-pravnog zakonodavstva, obrazovanja, zapošljavanja kao i u ostalim zdravstvenim i ekonomskim aspektima privrednih kretanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *