„GSI MASTER“ doo – ZA SVE VAŠE POTREBE U VEZI OSIGURANJA

GSI Master, Društvo za posredovanje u osiguranju, profesionalni je posrednik u osiguranju za sve vrste životnih i neživotnih osiguranja. Za svoje klijente prepoznaje rizike i potrebe klijenta za osiguranjem i 24 časa / 365 dana u godini univerzalni je servis klijentima prema svim relevantnim kompanijama za osiguranje u Republici Srbiji.

Društvo za posredovanje u osiguranju GSI Master d.o.o. Beograd osnovano je 01.06.2010. godine.

GSI Master se bavi poslovima posredovanja u osiguranju, odnosno poslovima koji se odnose na dovođenje u vezu osiguranika (ugovarača osiguranja) sa društvima za osiguranje (osiguravajućim kućama).

GSI Master ima zaključene ugovore o posredovanju sa skoro svim kompanijama za osiguranje koje posluju na teritoriji Republike Srbije, što znači da potencijalni osiguranik može da bira sa kojim osiguravajućim društvom će da zaključi osiguranje svoje pokretne ili nepokretne imovine (neživotna osiguranja), odnosno kod koje kompanije za osiguranje će da ugovori životno osiguranje. Klijent, takođe, može da zahteva od nas da mu dostavimo više ponuda od različitih osiguravajućih kuća i da uz našu pomoć i savet donese odluku o osiguranju. Osiguranik može da ispostavi zahtev, odnosno želju, da ugovori osiguranje sa baš određenom osiguravajućom kućom… GSI Master u samom postupku ugovaranja osiguranja, svom klijentu, potencijalnom osiguraniku, mora da dostavi ponudu koja je dobijena od akcionarskog društva za osiguranje.

Uz ove poslove Društvo obavlja i poslove savetovanja i pomoći u proceni rizika i obradi šteta.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *