FLUID-COMERC DOO – POUZDAN PARTNER U OBLASTI NEKRETNINA I UGOSTITELJSTVA

Preduzeće „Fluid-comerc“ d.o.o. osnovano je 1992. godine u Kragujevcu.

Danas, dve najznačajnije delatnosti koje obavlja preduzeće Fluid-comerc su u okviru prometa nekretnina i ugostiteljstva. Od 2006. godine fokus preduzeća je usmeren na iznajmljivanje sopstvenih nekretnina, dok je pre sedam godine otvoren je objekat „F apartmani“.

F apartmani predstavljaju jedinstvenu ponudu smeštaja i najviše su prilagođeni poslovnim gostima. Dobra lokacija, visok nivo komfora i siguran parking su samo neki od razloga što se svake godine povećava broj zadovoljnih gostiju što potvrđuju najviše ocene na svim rezervacionim platformama. U ovom trenutku objekat raspolaže sa ukupno 12 smeštajnih jedinica različitih struktura i veličina, od soba do luksuznih apartmana sa SPA sadržajima.

Više detalja o F apartmanima možete naći na njihovom sajtu

U narednom periodu planirano je proširenje smeštajnih kapaciteta u okviru objekta „F apartmani“, uvođenje novih usluga, izgradnja mini SPA centra, dok je u oblasti nekretnina planirano proširenje delatnosti na promet komercijalih nekretnina i ekskluzivnih rezidencijalnih nekretnina.

U proteklom periodu Unija poslodavaca Srbije je posebnu pažnju posvetila mikro i malim preduzećima kao i ugostiteljima koji usled pandemije prolaze kroz težak period koji zahteva podršku. U našim zajedničkim aktivnostima angažovaćemo se oko nastavka novih mera za podršku ugroženim sektorima, ali i na razvoju saradnje i boljem razumevanju specifičnih zahteva u delatnostima prometa nekretnina i ugostiteljstva.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *