EXPO RUSSIA – SERBIA 2016

Unija poslodavaca Srbije

Unija poslodavaca Srbije – Privilege Club u sklopu programa Mikroekonomske diplomatije i Organizacioni odbor AD ZARUBEZH-EXPO poziva Vas i Vašu firmu da učestvujete na trećoj Rusko-Srpskoj privrednoj izložbi EXSPO-RUSSIA SERBIA 2016, koja će biti održana od 16-18. marta 2016. godine u Beogradu, u Kongresnom centru hotela  Metropol Palace

 

Izložba će se održati uz podršku granskih ministarstava  Ruske Federacije i Republike Srbije, Trgovinskog  predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji,  Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore  Ruske Federacije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra  za nauku i kulturu u Srbiji «Ruski dom»

 

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih odnosa u kontekstu  Sporazuma o slobodnoj trgovini Rusije i Srbije i potpuna realizacija tog Sporazuma, i produbljivanje i unapređenje ekonomske saradnje sa drugim zemljama jugo-istočne Evrope

 

Svoju delatnost će predstaviti više od 100 ruskih  kompanija iz svih privrednih područja i različitih regija, a posebno je važno da će prisustvovati pedstavnici malih  i srednjih ruskih preduzeća, što će doprineti ostvarivanju  novih poslovnih kontakata privrednika dve zemlje.

 

Učešće:

  • UPS – Privilege Club u cilju smanjenja troškova prisustva na izložbi i organizovanijeg nastupa malih i srenjih preduzeća, iznajmiće zajednički štand za sve članove UPS i one koji će to postati u budućnosti.
  • Ukoliko ste zainteresovani za učešće i želite da dobijete više informacija o ovom događaju, pošaljite e-mail, ili obratite se nama putem telefonskog poziva i dobićete detaljne informacije o zajedničkom nastupu.
  • Ukoliko zelite da samostalno nastupite obratite nam se kako bismo Vam poslali cenovnik i prijavni forular.

 

Kontakt osoba je Radovan Lemaić 062/262500 info@lemmark.com

 

Srdačan pozdrav iz Privilege Cluba-a.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *