ENERGIZE doo novi član Unije poslodavaca Srbije

ENERGIZE doo je najiskusnija kompanija u oblasti inženjeringa, dizajna i implementacije solarnih elektrana za sopstvenu potrošnju na tržištu Srbije. Kompanija je osnovana 2012. godine, u Beogradu.

Sa preko 200.000 instaliranih fotonaponskih modula, više od 1500 funkcionalnih invertorskih jedinica, i sa preko 120 funkcionalnih objekata sa izgrađenim fotonaponskim solarnim elektranama, ponosno ENERGIZE doo je kompanija sa najvećom referencom u Srbiji sa više od 60+ MWp instalisane snage.

ENERGIZE tim broji skoro 50 stalno zaposlenih radnika, sastavljen od obučenog i perspektivnog tima elektro-inženjera, projektanata i inženjera sa licencama 350 i 450, elektro-montera za izvođenje radova i puštanje u rad opreme i iskusnog tima prodaje i podrške.

Misija kompanije je da učestvuje u poboljšanju i kvalitetu svakodnevnog života ljudi, kroz razvoj solarne energije, unapređenje energetske efikasnosti i konstantnu edukaciju i podizanje svesti o očuvanju životne sredine, kao i promociju društvene odgovornosti.

Vizija za budućnost i ona kojom se kompanija vodi je da budemo deo sveta u kom se osnovne potrebe za pouzdanom energijom ispunjavaju na ekološki održiv način, dok kao kompanija konstantno poboljšavamo kvalitet sredine u kojoj živimo i radimo.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *