ELMED-Brzo, kvalitetno i profitabilno rešenje

Budućnost pripada modernim i inovativnim preduzećima, koja brižno planiraju i strateški upravljaju svojim poslovanjem. Kompanija ELMED predstavlja neospornog lidera u oblasti industrijskog obeležavanja u Srbiji i regionu.

Od svog osnivanja 1990. godine, aktivnosti kompanije ELMED koncentrisane su na isporučivanje integrisanih rešenja za kodiranje, etiketiranje i kontrolu proizvoda.

Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser široke palete svetski afirmisanih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja i kontrole u mogućnosti su da na adekvatan način odgovore na zahteve i potrebe kupaca.

Uviđajući da kvalitetno rešenje kupcu može obezbediti samo dobro organizovana i razvijena kompanija, ELMED je kao prioritet u svom poslovanju postavio formiranje razvojnog tima, prodajne i postprodajne podrške, tehničke službe i proizvodnje.

Imajući u vidu kvalitet usluge i prateći tržišne trendove, ELMED je pored postojeće delatnosti pokrenuo proizvodnju samolepljivih etiketa u blanko i kolor varijanti, kao i proizvodnju transportnih sistema, nosača i stalaka. Takođe svoje poslovanje proširili su i uslugama projektovanja i izrade integrisanih softverskih rešenja u oblastima industrijske proizvodnje i magacinskog poslovanja i na taj način zaokružili ponudu.

Misija kompanije jeste da stalnim usvajanjem novih znanja, neprekidnim podizanjem kvaliteta proizvoda i usluga i izradom specifičnih rešenja prilagođenih konkretnim potrebama, stvore rešenja koja će olakšati klijentima da ostvare svoje ciljeve i unaprede svoje poslovanje.

Detaljnije o proizvodima, uslugama i tehnologijama koje nude možete pogledati ovde

Zajedničke aktivnosti Unije poslodavaca Srbije i kompanije ELMED ići će u smeru stvaranja uslova koji će omogućiti bolji poslovni i ekonomski ambijent. Kroz uzajamnu podršku radićemo na daljem kontinuiranom inoviranju privrednih aktivnosti, usavršavanju kadrova i promovisanju društveno odgovornog poslovanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *