Eipix Academy

Eipix Academy je obrazovni projekat kompanije Eipix Entertainment koji ima cilj da kroz stručne i inovativne kurseve, koje vode eksperti iz IT industrije, polaznicima omogući praktično znanje neophodno za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.

 

Eipix Entertainment je jedna od najproduktivnijih gejming kompanija u svetu, sa decenijskim iskustvom u industriji razvoja video-igara (HOPA, free to playtext-adventures, VR), a u poslednjoj godini poslovanja i u industriji zabave uopšte (stripovi, crtani filmovi). Iza sebe ima preko 60 uspešnih projekata i tim od 300 ljudi.

EDU_logo_purple

Eipix Academy kurseve osmišljavaju i realizuju profesionalci sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom stečenim tokom rada na nagrađivanim projektima. Nastava se održava u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, prilagođenim potrebama savremenih studija za razvoj video-igara.

Dok je, s jedne strane, sve više IT projekata u regionu, s druge strane nailazimo na stalni deficit stručnog kadra i veoma ograničene mogućnosti za formalno obrazovanje. Zbog toga je usavršavanje u skladu sa industrijskim standardom kroz neformalno obrazovanje, kakvno nudi Eipix Academy, uvek benefit, kako za našu kompaniju, tako i za ostale poslodavce i IT industriju.

 

Svi polaznici Eipix Academy kurseva imaju priliku da zavire u svet razvoja video-igara, saznaju, istraže i na kraju upotrebe stečeno znanje u praksi, uključujući i mogućnost razvoja sopstvenih projekata.

 

Više informacija o Eipix Academy kursevima možete naći na njihovom sajtu: www.eipixacademy.com.

Sve aktivnosti možete pratiti na Eipix Academy Facebook strani.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *