Edukativni centar Professional English

Edukativni centar Professional English je moderna škola koja u ponudi ima kurseve i usluge namenjene širokoj populaciji, kako usko-stručne, tako i opšte.

U prethodnim godinama poslovanja, pomogli su stotinama mališana da nauče svoje prve reči i pesmice na stranim jezicima. Desetine đaka osnovnih i srednjih škola spremalo se sa Edukativnim centrom Professional English za kontrolne i pismene zadatke i naučilo da ne uči samo za ocenu, već da vidi široku upotrebnu svrhu i važnost poznavanja stranih jezika. Preko stotini srednjoškolaca i studenata pomogli su da ostvare svoje akademske snove i školovanje nastave na prestižnim univerzitetima u inostranstvu.

Nebrojano odraslih, zaposlenih ljudi uz Edukativni centar Professional English je uspelo da napreduje u svojoj karijeri i stekne prednosti na tržištu rada, zahvaljujući poznavanju opšteg engleskog i drugih stranih jezika, kao i stručnog engleskog koji se koristi u njihovoj profesiji. Brojne velike kompanije su poklonile svoje poverenje upravo Edukativnom centru Professional English kako bi pomogli njihovim zaposlenima da nauče i koriste strani jezik u svakodnevnom poslovanju (NIS, Poseidon Human Capital, Novak Djokovic Fondacija…).

Unija poslodavaca Srbije ima privilegiju da svojim članovima ponudi saradnju sa Edukativnim centrom Professional English koji im može obezbediti široku lepezu profesionalnih kurseva, soft skills radionica i usluga prevođenja uz popuste od 10% (opšti kursevi i ulazno testiranje) do 20% (stručni kursevi i usluge prevođenja).

Preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, kao i velikim kompanijama, članovima Unije poslodavaca Srbije, kao i njihovim zaposlenima Edukativni centar Professional English nudi uz popuste sledeće usluge: Usluge prevođenja sa overom sudskog tumača sa više jezika, usluge prevođenja bez overe, kurs prevođenja za pravnike, opšte kurseve engleskog jezika, kurs konverzacije, kurs ruskog i poslovnog ruskog jezika, kurs nemačkog jezika, kurs italijanskog jezika, kurs španskog jezika, Srpski za strance, stručne kurseve engleskog jezika ( poslovni engleski jezik, engleski za pravnike, engleski za transport i logistiku, engleski za HR, engleski za farmaceute, engleski za stomatologe, Engleski za lekare i medicinsko osoblje, Engleski za ekonomiste/bankarstvo i finansije, Engleski za marketing i PR, Engleski za turizam.

Svi zainteresovani mogu direktno kontaktirati Uniju poslodavca Srbije, kontakt tel. 011/411 4164

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *