ECO Design Studio Group

Kompanija ECO Design Studio Group uspešno posluje već punih 20 godina, a svoje prve poslovne poduhvate obavlja u oblastima marketinga i advertajzinga.

Prekretnica u poslovanju ECO Design Studio Group nastaje 2003. godine, kada firma svoju delatnost proširuje na TV produkciju, u okviru koje nastaje TV emisija o lepoti „Kozmo kozmetika”, a 2005. i TV emisija o kulturi stanovanja „Casa oaza”.

2002. ECO Design kao marketing agencija za potrebe Udruženja kozmetičara organizuje sajam kozmetike, koji je po broju izlagača i posetilaca nadmašio sve do tada održane sajmove kozmetike.

2006. ECO Design kreće samostalno u organizaciju sajma kozmetike „Dodir Pariza“ koji je pored bolonjskog Cosmoprofa i moskovskog Intercharma jedan od najvećih Beauty sajmova u Evropi. ,,Dodir Pariza” je internacionalnog karaktera i održava se dva puta godišnje, a po broju posetilaca i izlagača spada u tri najveća Beauty sajma u Evropi.

Takođe, ECO Design osniva najveću online prodavnicu kozmetike i opreme za kozmetičke salone na Balkanu www.saloninfo.rs i tako postaje pionir u oblasti koja je na ovim prostorima još u povoju – on-line trgovina.

Kompanija je uvoznik i zvanični distributer medicinske, holističke kozmetike GERnetic International, a od nedavno je lansirala i prvi srpski profesionalni brend za negu kose pod nazivom Kosta Hair.

Pored fokusa na industriju lepote, 2018. godine Eco Design Studio Group “otvara vrata” Kulinara  – HORECA online prodavnice koja se sastoji od premium delikatesa iz različitih delova sveta – od finih vina, sireva do suhomesnatih proizvoda i proizvoda od svežeg mesa.

ECO Design se posebno ponosi na 35. izdanje međunarodnog kongresa i sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza koji se umesto planiranog sajma u oktobru mesecu 2020. godine, realizovao u izmenjenom formatu – digitalno i virtuelno, i predstavljao je potpuno novo iskustvo inovativnog načina brzog povezivanja sa klijentima, kupcima i partnerima iz celog sveta.

Svesni toga koliko su sajmovi, razmena informacija i predstavljanje noviteta važni segmenti za industriju lepote, kompanija se prilagodila novim životnim okolnostima i lansirala prvi digitalni i virtuelni sajam kozmetike na našim prostorima.

ECO Design Studio nam je poklonio svoje poverenje i radujemo se jednom novom saradnjom i savremenim pristupom u organizovanju manifestacija koje su od velikog značaja za poslodavce kroz  inovativne modele promovisanja i plasiranja roba i usluga. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *