Čuvajmo prirodu-Đaković doo

Drago nam je što smo bogatiji za još jednog člana  u Sektoru metalne, elektro industrije, rudnika metala i metalurgije Unije poslodavaca Srbije – Đaković doo. Kompanija ĐAKOVIĆ doo je osnovana 12.04.1990. godine kao porodično preduzeće sa sedištem u Novom Sadu.

Tokom godina je evoluirala i pozicinirala se među vodeće kompanije u oblasti sakupljanja, transporta, skladištenja i primarne reciklaže otpada od crnih i obojenih metala. Danas poseduje još dva otkupna centra u Rumi i Senti.

Raspolažu voznim parkom od devet teretnih vozila, tri laka teretna vozila, pet putnička vozila i radnom mehanizacijom koja se sastoji od pet bagera, pet viljuškara i jednog telehendlera.

Svojom ponudom usluga žele stvoriti najbolje uslove za svoje klijente. Uz stručne i motivisane radnike pružaju najbolju uslugu u okruženju.

Rastom i dobrim poslovanjem žele osigurati dobit za Kompaniju, a posredstvom akcija i delovanja u vidokrugu svog poslovanja žele doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Prepoznatljiva po stalnoj brizi kako o živiotnoj sredini tako i o zaposlenima, stanlom unapređenju znanja, motivaciji zaposlenih i posvećenost kolektivnom duhu.

Njihova vizija je da budu sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti života i zaštite životne okoline.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *