Bleisure DMC – Novi član Unije poslodavaca Srbije

Vaša destinacija, naša vizija

BLeisure DMC je kreativna destinacijska menadžment kompanija specijalizovana za organizaciju korporativnih sastanaka, događaja, motivacionih putovanja, pronalaženje autentičnih lokacija i hotela za organizaciju događaja, dizajn i razvoj softvera. Iskusni tim kombinuje stručnost u turizmu sa veštinama u IT sektoru, vođen uspehom klijenata.

Inspirisani bogatom kulturnom baštinom i prirodnim lepotama južne i istočne Srbije i Balkana, organizuju autentične “incentive” kulturne, vinske i gastro programe i aktivni odmor, uvek sa posebnim naglaskom na održivost lokalne zajednice i životne sredine, što ovu ponudu čini atraktivnom za putnike koji žele dublje razumeti destinaciju i uživati u jedinstvenim ukusima i iskustvima.

Posvećenost ekološkim praksama odražava se u organizaciji događaja, gde se kombinuje autentičnost destinacije sa tematskim rutama, nematerijalnim nasleđem, vinom i gastronomijom. Dok korišćenjem najsavremenijih digitalnih alata, kao što su personalizovane veb stranice, mobilne AR aplikacije i dizajn, ostavljaju trajni utisak na iskustvo učesnika unoseći inovacije i originalnost u svaki događaj.

Tehnološka rešenja i iskustvo u radu na projektima kroz konsalting usluge pomažu drugim kompanijama u oblasti turizma  i kulture da se istaknu u inovacijama i unaprede svoje poslovanje.

Bleisure DMC je zvanični digitalni provajder na DigiTour projektu (COSME) koji u Srbiji sprovodi Klaster puteva kulture. Sa našim partnerima razvili smo Whisper of Wine AR (augmented reality) mobilnu aplikaciju, u okviru vaučera 2. A trenutno radimo na još 4 projekta u okviru vaučera 1. 

Inovativni softver za AR aplikaciju čija performansa i navigacija radi “offline” kao i AI video su skalabilni i mogu se primeniti i razviti na pojedinačne gradove, destinacije, regije, države. Prva je na Balkanu aplikacija ovakvog tipa, u Evropi i svetu jedinstvena u smislu da spaja turističku privredu, vinarije i kulturnu baštinu na jednom mestu, da je pogodna za turiste koji vole da putuju samostalno, kao i za one koje vole organizovana putovanja.

Na veb sajtu https://www.whisperofwine.com/ mogu se preuzeti besplatno aplikacije za Android i iOS platforme i saznati više o kompletnom projektu i lokalitetima na prekograničnoj ruti “Whisper of Wine” koja valorizuje kulturnu baštinu čak dve evropske kulturne rute koje se prepliću u ovo regionu: Put rimskih careva i dunavski put vina, Putevi Tesle i kulturne rute Via Militaris. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *