Bespovratna sredstva za preduzeća u Vojvodini

Juče je raspisan javni konkurs za  dodelu bespovratnih sredstava za podršku privrednim društvima za kupovinu nove opreme u 2022. godini. Konkurs je otvorio Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Konkurs se odnosi na   kupovinu nove opreme neophodne za realizaciju investicionog projekta, odnosno za početak, unapređenje ili povećanje obima proizvodnje.  Uslov je da  neto nabavna vrednost ne može biti niža od 4.000.000,00 dinara bez uračunatog PDV-a, zavisnih troškova nabavke, troškova montaže, puštanja u rad, troškova obuke za korišćenje, troškova carinjenja i drugih zavisnih troškova.

Bespovratna sredstava za kupovinu nove opreme namenjena su privrednim društvima čije se sedište nalazi na teritoriji jedinice lokalne samouprave iz AP Vojvodine i koja realizuju investicioni projekat na teritoriji jedinice lokalne samouprave iz AP Vojvodine.

Šta je moguće finansirati iz ovog programa i sve detaljne informacije o uslovima i načinu na koji možete aplicirati pogledajte ovde

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *