Bespovratna sredstva za inovativna preduzeća

Fond za inovacionu delatnost poziva inovativna preduzeća u ranoj fazi razvoja proizvoda i osvajanja tržišta, kao i preduzeća sa dokazanom tržišnom transakcijom (ne stariji od 6 godina) da se prijave za učešće u programu akceleracije i postanu deo Katapult zajednice.

Katapult se sastoji od tromesečnog programa intenzivne obuke uz finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava od 20.000 evra (za Ideation kategoriju preduzeća) do 50.000 evra (za Scale-up kategoriju preduzeća). Obuka je organizovana kroz mentorstvo koje pružaju lokalni i međunarodni eksperti, uspešni osnivači startapa i investitori, a sve je prilagođeno specifičnim potrebama startapa u akceleratoru kako bi unapredili svoje poslovanje i stekli nove veštine za privlačenje privatnih investicija.

Dodatno, statapovima koji obezbede kvalifikovanu investiciju u roku od devet meseci od završetka akceleracije, na raspolaganju je finansijska podrška do 300.000 evra bespovratnih sredstava.

Uslove za konkurisanje, kao i neophodnu dokumentaciju možete pronaći na sledećem linku: https://inovacionifond.rs/lat/program/program-katapult

Poziv za učešće u program je otvoren do 17. oktobra 2022. godine do 15 časova.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *