Besplatno učešće na poslovnoj manifestaciji “Farete” – Bolonja (Italija) 4. i 5. septembar 2019.

Ovim putem Vas pozivamo da budete učesnik na poslovnoj manifestaciji „FARETE” koja će se održati 4. i 5. septembra 2019. u Bolonji (Italija).

Poslovni događaj FARETE je mesto susreta kompanija, odlična prilika za pronalaženje poslovnih partnera, ali i za predstavljanje proizvoda i usluga,  koji već osmu godinu zaredom organizuje Konfindustrija Emilija (poslovno – poslodavačka organizacija koja okuplja kompanije iz Bolonje, Modene i Ferare), a uz podršku Regije Emilija – Romanja.

Konfindustrija Srbija, međunarodno predstavništvo Konfindustrije i partnerska organizacija Unije poslodavaca Srbije, izabrana je za zvaničnog partnera i zastupnika ovog značajnog poslovnog skupa za region Balkana, a u cilju pronalaženja, identifikacije i odabira lokalnih kompanija potencijalnih učesnika na ovom poslovnom događaju kao i organizacije puta i boravka odabranih kompanija u toku trajanja samog događaja.

Učešće kompanija iz regiona Balkana (international buyers) je besplatno i podrazumeva sledeće:

  • Troškovi puta;
  • Dve ili tri noći u hotelu sa 4*;
  • Troškovi hrane i pića za period trajanja događaja FARETE;
  • Transfer od stanice ili aerodroma u Italiji do hotela i nazad.

Osnovni uslovi učešća za kompanije iz regiona Balkana: posedovanje sajta na engleskom jeziku, minimum 20 zaposlenih, poznavanje engleskog ili italijanskog jezika.

Sektori u fokusu: metaloprerađivački, prehrambeni i agrobiznis, automobilski, industrija pakovanja i ambalaže, elektronika, obrada i tretman plastike.

Ovde možete naći spisak svih do sada prijavljenih italijanskih kompanija, a ovde formular za prijavu..

Poslednji rok za prijavu: petak, 5. jul 2019. godine.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije možete kontaktirati poslovno udruženje Konfindustrija Srbija, gospođu Zoranu Leđanski, putem mejla z.ledjanski@confindustria.rs ili telefona: +381 11 2627 982, odnosno Uniju poslodavaca Srbije, info@poslodavaci.rs ili telefona: +381 11 3160 248.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *