Besplatan konsultantski program za mikro, mala i srednja preduzeća

Mikro, mala i srednja preduzeća od 30. novembra imaju imaju mogućnost da se prijave za jednodnevni besplatni konsultantski program Speed 2.0 namenjen ublažavanju posledica izazvanih pandemijom Covid-19. Program organzuje Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju – GIZ.

Privredna društva koja budu selektovana za učešće u programu dobiće priliku da iskoriste ekspertizu iskusnog konsultanta koji će online analizirati njihove načine poslovanja i predložiti unapređenja.

To je će ujedno i biti i mogućnost da pronađu ne samo rešenje za probleme stvorene pandemijom već i probleme koji su postojali od ranije, a koje je aktuelna situacija pogoršala, kroz korake u domenu digitalne transformacije.

Pravo učešća na Program Speed 2.0 imaju sva mikro, mala i srednja preduzeća koja zapošljavaju između 5 i 249 zaposlenih i redovno izmiruju obaveze prema državi. Svi oni koji  budu aplicirali za njega će najpre imati mogućnost da popune dva upitnika – test digitalnog imuniteta i digitalne konkurentnosti. To će ujedno biti prilka za samoevaluaciju, koja će pokazati spremnost za izazove poslovanja u okruženju, nastalih usled pandemije Covid-19, a takođe i njihovu konkurentnost u eri poslovanja, obeleženoj digitalnom transformacijom.

Prijava na ovaj Program vrši se preko sajta Centra za digitalnu transformaciju.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *