Beohost -SVE ZA NEKRETNINE POD JEDNIM KROVOM

BEOHOST je jedna od najuspešnijih agencija u Srbiji koja je u kratkom roku prerasla iz startup-a u pouzdanog partnera sa ogromnim i bogatim iskustvom na tržištu nekretnina. 

Stručni timovi su posebno obučeni da pruže najkvalitetniju uslugu bilo da se radi o saradnji sa investitorima, implementaciji beohost softvera, posredovanja u prometu ili profesionalnom upravljanju Nekretnina. Tim Beohosta ima rešenja za sve probleme na ovom tržištu.

U svojoj bogatoj ponudi Beohost nudi usluge strunčog tima iskusnih, licenciranih profesionalaca koji  se obavezuje da će u najkaraćem roku pronaći najbolje rešenje  za nekretnine bilo da se radi o zakupu, kupovini ili upravljanju istim.

Beohost Software osim toga što pomaže vlasnicima aprtmana da lakše upravljaju svojim nekretninama, takođe se bavi I digitalizacijom gradjevinskog sektora.

Takođe, Beohost kroz sopstvenu marketinšku uslugu omogućava svim klijentima brigu o njihovoj  imovini kroz sisteme oglašavanja i promovisanja. U tu svrhu koriste se nezavisne stranice za rezervacije, marketing putem e-pošte, društveni mediji i još mnogo toga što daje garanciju da će biti privučena posebna pažnja budućih korisnika i ostvarivanja ciljeva.

Ukoliko želite da se rasteretite obaveza prilikom izdavanja vaših nekretnina, upravljanja stambenim zajednicama ili prilikom prodaje nekretnina, Beohost je prava adresa za Vas.

U okviru Sektora nekretnina Unije poslodavaca Srbije dobili smo novog pouzdanog partnera sa kojim možemo zajedno raditi na piredlozima za bolje uslove poslovanja na tržištu. Cilj nam je isti.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *