Kompanija Balkan Novoteh nov član u Sektoru namenske industrije UPS

Balkan NovoTeh - novi član Unija poslodavaca Srbije

Kompanija Balkan Novoteh doo je privatna kompanija, osnovana 2011. godine u Republici Srbiji. Za kratko vreme obezbedila je sve neophodne dozvole potrebne za poslovanje na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Ono što ovu kompaniju čini posebnom je razvojni tim koji uključuje preko 60 doktora nauka sa velikim iskustvom u vojnoj industriji. Različite profesionalne kvalifikacije čine ovaj tim kvalifikovanim da rešavaju različite specifične zadatke samostalno i bez podrške drugih kompanija.

Razvojni tim kompanije Balkan Novoteh poseduje ekspertska znanja u oblastima elektrotehnike, elektronskog inženjeringa, mašinstva, hemijskog inženjerstva i softverskog inženjerstva.

Balkan Novoteh svojim klijentima nudi:

  • Razvoj operativnog sistema u realnom vremenu;
  • Identifikaciju optimalne arhitekture mikrokontrolera i
  • Softversko programiranje (upravljački programi, aplikacije u realnom vremenu, softver, GUI itd.).

Svim svojim poslovnim partnerima Balkan Novoteh obezbeđuje brz i jednostavan pristup/kontakt sa vrhunskim stručnjacima spremnim da pruže svu potrebnu podršku i najefikasnija rešenja za postavljene  zahteve kao i pomoć za izbor najbolje opcije.

Unija poslodavaca Srbije i kompanija Balkan Novoteh imaju zajedničko opredeljenje ka naučno-istraživačkom radu i razvoju kao delatnostima od izuzetnog značaja za sveukupni prosperitet Srbije.

Naša zajednička zalaganja insistiraće na daljim razvojnim projektima zasnovanim na znanju jer je znanje glavni pokretač privrednog i društvenog razvoja. Podsticanje ovog razvoja uz korišćenje najsavremenijih znanja i tehnologija, korišćenjem naših kadrovskih i tehnoloških prednosti doprineće obezbeđivanju kompetentnosti i konkurentnosti domaće privrede u međunarodnim okvirima.

Naše zajedničke aktivnosti baziraće se na efikasnim rešenjima za bolje pozicioniranje i uspeh svih privrednih aktera u Srbiji kroz jačanje konkurentnosti, inovativnosti i fleksibilnosti.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *