Alu Holding: Zahvalnost Uniji na borbi za oporavak preduzeća u Srbiji

Unija poslodavaca Srbije

Napori Unije poslodavaca da poboljša poslovni ambijent i položaj domaće privrede nisu neprimećeni – a nama je najdraže kada tu podršku oseća i ceni članstvo Unije. O tome svedoči i pismo koje na adresu predsednika Unije poslodavaca Srbije, Miloša Nenezića, uputio Alu Holding iz Niša, a čije delove ovde prenosimo:

„Zahvaljujemo se Uniji poslodavaca Srbije i posebno Vama kao Predsedniku na nesebičnoj podršci i na preduzetim ekonomskim merama za opstanak i oporavak svih preduzeća u Srbiji“, navodi u pismu Saša Stevanović, direktor Alu Holdinga. „Naročitu zahvalnost iskazujemo na pruženoj podršci i uspešnim pregovorima sa Vladom RS i EPS-om za povoljnije uslove nabavke električne energije, čija je cena enormno porasla na globalnom nivou“.

Direktor Stevanović poručuje da je zahvaljujući posvećenom i profesionalnom odnosu Unije i njenog predsednika, Miloša Nenezića, prema problemima u privredi privredno društvo Alu Holding nastavilo sa nesmetanom proizvodnjom i konkurentnom prodajom na inostranim tržištima.

Unija poslodavaca se ovim putem zahvaljuje direktoru Stevanoviću, kolektivu Alu Holdinga, kao i svim drugim kolegama i članovima koji su putem različitih kanala podržali našu zajedničku borbu za opstanak i napredak srpske privrede.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *