Svetski dan zdravlja-Agencija “Sigurna nega”

U sadašnjim vanrednim okolnostima od velikog značaja su sve one kuće koje se bave brigom o starim licima ili licima kojima je potrebna posebna pažnja i nega.  Od nedavno nam je svoje poverenje ukazala i Agencija Sigurna nega.

Agencija licencirane negovateljice koja na pravilan, pouzdani human način brine o svojim korisnicima i njihovim socijalnim, zdravstveno preventivnim i opštim potrebama svakodnevnog života.Agencija ima negovateljice i gerantodomaćice, licencirane i obučene za obavljanje delatnosti pravilne brige o starim, bolesnim i nemoćnim osobama i pomoći u kući. Agencija po potrebi angažuje i svo neophodno pomoćno medicinsko osoblje koje može da pruži odgovarajuće usluge medicinskog nadzora i brige svojim korisnicima.

Agencija Sigurna nega ima svoje organizovane službe u okviru kojih rade stručni i dobro obučeni zaposleni i to negovateljice, gerantodomaćice, medicinske sestre, kurirsku službu, majstore u kući kao i potrebnu pratnju.

Briga o licima kojima je neophodna nega zahteva angažovanje i poslodavca i njegovih zaposlenih sa posebno izraženom empatiju i željom  da pomognu bolesnima i njihovim porodicama. Ova humana delatnost mora imati u zakonskim regulativama jasne smernice i podsticaj da se time bave samo provereni i najkvalitetniji poslodavci.

Boreći se za bolje, zdravije i humanije privredno okruženje sa dolaskom Agencije Sigurna nega imamo novog člana sa ogromnim iskustvom koji može pomoći da se zakonodavni okvir u ovoj oblasti unapredi.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *