Advant Master Time-važno ime u Sektoru trgovine

Unija poslodavaca Srbije i Advant Master Time od nedavno povezuju zajednički interesi i ciljevi da u sektoru trgovine urade sve što može uticati na bolji poslovni ambijent u ovoj  delatnosti. Kroz sektorsko organizovanje u sklopu Unije poslodavaca Srbije povezuju se slične ideje, interesi poslodavaca, zajedničke inicijative i novi predlozi koji za cilj imaju bržu, lakšu, konkurentniju trgovinu i razmenu na koju utiču predvidljivi i realni poslovni troškovi. 

Advant Master Time je kompanija koja posluje sa sedištem u Beogradu i zastupa renomirane, svetski poznate kompanije u kategorijama pušačkog asortimana, poslovnog i putnog asortimana, satova i nakita, kao i promotivnog i kancelarijskog materijala. Kompanija je osnovana 2014. vodjena vizijom profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom u oblasti poslovnog delovanja.

Advant Master Time je distributer i sarađuje  sa vodećim kompanijama na područjima Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije. U Srbiji se bave veleprodajom i online prodajom. Veoma su  posvećeni kompanijskim kupcima kojih ima više stotina u njihovom portfoliju.

Advant Master Time sa svakim svojim kupcem gradi odnos poverenja kroz kvalitet usluga i servisa koje pruža.

Advant Master Time je trenutno jedan od lidera na tržištu Jadranske regije u ukupnom portfoliju brendova koje zastupa, a apsolutni je lider u segmentu pušačkog asortimana, pisaćeg i kožnog asortimana svetskih proizvodjača. Brendovi koji se izdavajaju su: S.T. Dupont Pariz, PininFarina Rimini, Hugo Boss, Cerruti 1881, Caran D’ache Ženeva, Swiza Delemont, Castell Milano, FEM Candles Firenca, Cartamundi, Carmani Hanipol te Delsey, Porsche Desing, Bric’s, Hey’s…

Advant Master Time spaja bogatu tradiciju brendova koje zastupa, njihovu viševekovnu istrajnost i snagu koju nose i predstavlja ih našem regionu na najbolji način. Poverenje koje su im ukazale  najveće svetske kompanije prenose na svoje zadovoljne kupce, koje nakon toliko godina uloženih u odnos međusobnog poverenja pre svega smatraju prijateljima.

Sa Advant Master Time, Sektor trgovine Unije poslodavaca Srbije dobio je aktivnog člana koji podržava zajednička nastojanja da integriše i poveže što veći broj poslodavaca, njihove zahteve i preporuke kao i inicijative za suzbijanje neformalne ekonomije i fer tržišnu utakmicu. Ovo uključuje i borbu za  smanjenje i ukidanje mnogobrojnih fiskalnih i parafisklanih nameta kako bi se mogli realno sagledati i predvideti troškovi poslovanja, ali i kako bi se smanjila „trgovina na crno“.

Udruženi pod istim krovom promovisaćemo istinski kvalitet, svetske standarde u domaćem poslovanju kao i  društveno odgovorni odnos prema sredini u kojoj poslujemo, našim saradnicima i zaposlenima.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *