AB MEDICAL POLIKLINIKA novi član Unije poslodavaca Srbije

AB Medical Poliklinika je savremena medicinska ustanova jedinstvenog koncepta, smeštena u srcu Beograda, na Dorćolu, namenjena klijentima koji na jednom mestu mogu dobiti vrhunske medicinske i estetske procedure.

U modernom ambijentu, možete se prepustiti našim eminentnim stručnjacima iz oblasti dermatologije, ginekologije kao i interne medicine, a naša misija je da svaki pacijent dobije personalizovan pristup kao i maksimalnu posvećenost u rešavanju zdravstvenih problema ili estetskih antiage korekcija.

Ekskluzivnost AB Medical-a se ogleda i u samoj opremi, najsavremenijim laserima poslednje generacije Fotona koji na bezbolan i neinvazivan način utiču na poboljšanje kvaliteta, estetike kože, stimulaciji rasta kose kod muškaraca i žena, ali i u otkanjanju ožiljaka, keratoza kao i drugih promena.

Fotona laser ima široko dejstvo, te ga koristimo i u ginekologiji, gde na efikasan način naš stručni tim ginekologa postiže sjajne rezultate kod žena sa dijagnostifikovanom stres urinarnom  inkonencijom, cistokelom kao i drugim problemima koji  obično zahtevaju hirurške intervencije i dug oporavak. Prednost lasera u ginekologiji je brz oporavak, a nakon same procedure, pacijenti se vraćaju svojim redovnim aktivnostima.

Neka Vaš najbolji i najsigurniji preobražaj počne danas u AB Medical Poliklinici!

#BuditeZdravolepi


Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *