Društvo za posredovanje u osiguranju 3D MEDIATOR u članstvu Unije poslodavaca Srbije

Društvo za posredovanje u osiguranju 3D MEDIATOR, istaknuti učesnik na tržištu osiguranja, pristupilo je Uniji poslodavaca Srbije. Među prvima u Srbiji su počeli da se bave posredovanjem u osiguranju (insurance brokerage) kao isključivom delatnošću, još uvek nedovoljno poznatom delatnošću na našem tržištu, koja je maksimalno zastupljena svuda u razvijenom poslovnom svetu.

3D MEDIATOR može da se pohvali da njegovu snagu čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima posredovanja u osiguranju i brojne zadovoljne kompanije u čijem interesu obavljaju sve poslove iz ove oblasti. Prepoznati su na našem tržištu po svojoj kvalitetnoj i sveobuhvatnoj usluzi koja omogućava klijentima da prepuste brigu nad postojećim rizicima njihovom stručnom timu, bez uvećanja troškova za osiguranje.

Od svog osnivanja 2007. godine, 3D MEDIATOR je postavio visoke standarde za svoju ulogu stručnog konsultanta, koja je prilagođena potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Poslovno opredeljenje im je da kroz stručnost i posvećenost donesu optimalne rezultate poslovnom partneru, uz uštedu vremena i ljudskih resursa. Sve to po najboljoj mogućoj premiji osiguranja na tržištu, do koje dolaze kroz konkurenciju svih osiguravajućih društava.

Preduslovi za dobro poslovanje u kontinuitetu su dobar plan upravljanja rizikom, odnosno donošenje mera zaštite za slučaj nepredviđenih okolnosti. Da bi kompanije bile korak  ispred, važno je  predvideti opasnosti koje se mogu pojaviti. Ovde najvažniju ulogu ima odabir osiguranja.

Saradnja kompanije 3D MEDIATOR i Unije poslodavaca Srbije podrazumeva obostrano razumevanje u pogledu značaja predviđanja opasnosti i rizika u poslovanju privrednih društava u Srbiji.

Naše zajedničko delovanje baziraće se na razvoju tržišta osiguranja u Srbiji, kroz aktivnosti na polju inovativnosti i uvođenju pozitivnih praksi kako iz Evrope tako i sa svetskog tržišta. Pored povoljnijeg zakonodavnog okvira, jedan od ključnih uslova za razvoj tržišta osiguranja je i kontinuirana edukacija i usavršavanje u skladu sa najsavremenijim trendovima u ovoj oblasti. 

Obostrani ciljevi fokusirani su u pravcu domaćih kompanija kojima je potrebna podrška u osavremenjivanju svih aspekata poslovanja i prihvatanja pozitivnih svetskih standarda, što uključuje i saradnju sa profesionalnim brokerima osiguranja, koji će im pomoći da uz uštedu obezbede najbolju zaštitu za svoj biznis.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *