23. nacionalni i 9. međunarodni naučno stručni skup Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost

23. nacionalni i 9.međunarodni naučno stručni skup „Sistem kvaliteta za uspešno poslovanje i konkurentnost“ održava se u periodu od 26. do 28. maja 2021.godine, na Kopaoniku.

Kao i prethodnih godina suorganizator skupa je bio Fakultet veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, dok su podršku organizaciji skupa dali su Ministarstvo privrede Republike Srbije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Unija poslodavaca Srbije, Privredna komora Srbije, Akreditaciono telo Srbije i Visoka škol za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Pozdravnim govorom prisutnima su se obratili Miloš Nenezić, predsednik Unije Poslodavaca Srbije i prof.dr Zoran Punoševac, predsednik Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije i predsednik organizacionog odbora.

U okviru programa rada održani su okrugli stolovi na teme: Bezbednost hrane u različitim uslovima poslovanja, Visoko obrazovanje i privreda-potreba i izazov, Životna sredina i klima-od globalnog do lokalnog i nazad.

Juče, 26. maja 2021. godine, Miloš Nenezić je, u svojstvu predsednika Skupštine Privredne komore Srbije, na Kopaoniku učestvovao i na sednici Komisije za finansijska pitanja PKS.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *