CESTRA PROGLAŠENA ZA “NACIONALNOG POBEDNIKA”

Sa ponosom objavljujemo da je član Unije poslodavaca Srbije, CESTRA proglašena za “Nacionalnog pobednika” u takmičenju za Evropske poslovne nagrade (European Business Awards) za 2017-18 godinu, najvećem evropskom poslovnom takmičenju, sponzorisanom od strane RSM-a.

CESTRA je izabrana između 2.898 preduzeća koja su ranije identifikovana kao “Oni koje treba pratiti”, i proglašena za nacionalnog pobednika od strane nezavisnih sudija uključujući poslovne lidere, političare i akademike kao najbolje poslovanje u Srbiji u kategoriji “promet od 0 do 25 mil EUR”. CESTRA će sada predstavljati Srbiju u završnoj fazi takmičenja.

Adrian Tripp, izvršni direktor Evropske poslovne nagrade (European Business Awards), rekao je: “Ovo je neverovatno postignuće, a CESTRA je očigledno lider u svojoj oblasti. Biti nacionalni pobednik znači da predstavljaju naše ključne vrednosti uspeha, etike i inovacija i da su jedan od najboljih u Evropi. Želimo vam puno sreće u poslednjem krugu. ”

Pored toga, CESTRA se takođe takmiči u kategoriji “Evropski javni pobednik”, gde odlučuju glasovi javnosti. Ovo glasanje uključuje javnost širom sveta, a prošle godine je ostvareno skoro 250.000 glasova. Da biste videli video snimak i glasali za kompaniju CESTRA, idite na: www.businessawardseurope.com

Evropske poslovne nagrade se dodeljuju 11. godina, a primarna svrha takmičenja je podrška razvoju jače i uspešnije poslovne zajednice širom Evrope. Ove godine učestvovalo je više od 110.000 preduzeća iz 34 zemlje. Sponzori i partneri uključuju RSM, ELITE, Germany Trade & Invest, PR Newswire, Bureau Van Dijk and SDL Managed Translation.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *