Zaštita podataka o ličnosti – besplatna edukacija

Sa kojim izazovima se suočavamo u oblasti regulative o zaštite podataka o ličnosti? Kako ih možemo prevazići? Upoznajte se sa praktičnim primerom jedne organizacije.

O svemu ovome možete čuti na jednodnevnom seminaru u organizaciji Instituta za standardizaciju Srbije koji se održava 14. maja 2024. godine od 9 do 16 časova u prostorijama Instituta, na adresi Stevana Brakusa 2, Banovo Brdo.

Predavač: dr Radoslav Raković, redovni član i potpredsednik Inženjerske akademije Srbije (IAS), sekretar Odeljenja za elektrotehniku i računarsko inženjerstvo IAS i direktor Instituta IAS, Služba IMS Energoprojekt Entel a.d. Beograd.

Prijava je putem linka OVDE.

Obaveze poslodavaca, kao rukovalaca podataka, su brojne, a njihovo poštovanje može se obezbediti kroz potpuno razumevanje propisa u oblasti zaštite podataka o ličnosti i njihovu odgovarajuću primenu.

Sa praktičnim rešenjima upoznajte se preko standarda koji se bave ovom problematikom (SRPS ISO/IEC 29100, SRPS ISO/IEC 29134,  SRPS ISO/IEC 27001, SRPS ISO/IEC 27701, SRPS ISO/IEC  27018).

Učešće na seminaru je bez kotizacije!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *