Većina studenata ne zna ŠTA ĆE DALJE

KONTEH sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi , organizovan od strane udruženja studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad, je platforma gde teorija susreće praksu, gde se ideje spajaju sa mogućnostima, i gde studenti mogu pronaći odgovore na pitanje “Šta ću dalje?”

Jedno od najvećih pitanja koje muči studente dok se približavaju kraju svog obrazovanja je: “Šta ćeš dalje?” Izbor karijere, pronaći praksu ili možda pokrenuti sopstveni startap? Mogućnosti su beskrajne, ali kako odabrati pravi put?

KONTEH je tu da vam pomogne da otkrijete svoje strasti, razvijete svoje veštine i izgradite put ka uspešnoj karijeri. Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja i započnete svoje putovanje ka budućnosti punoj mogućnosti.

KONTEH sajam, održaće se 13. i 14. marta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Više od 30 vodećih kompanija iz različitih sektora tehnologije će biti prisutno, nudeći informacije o praksama, zapošljavanju i projektima na kojima možete raditi.

Ovo je šansa da direktno razgovarate sa predstavnicima kompanija, saznate šta oni traže od budućih zaposlenih, i kako možete iskoristiti svoje veštine i znanje na najbolji mogući način. U toku Sajma održavaće se i Simulacije razgovora za posao, za koje možete da se prijavite na našem sajtu konteh.org, gde takođe možete ostaviti vaš CV. 

Akademski dani, uvode se kao inovativan dodatak pružajući studentima trodnevni program bogat raznovrsnim aktivnostima, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Novi Sad. Prvog dana, 6. marta, imaćete priliku da prisustvujete na Danu otvorenih vrata Naučno-tehnološkog parka Novi Sad, kao i KONTEH panel diskusiji na temu “Ključne veštine 21. veka: Prikazivanje potencijala i uspon na tržištu rada” vođenoj od strane stučnjaka.  8. marta će se održati predavanja u okvirku 4 različita track-a na aktuelne teme IT industrije. Sledećeg dana, 9. marta, fokus će biti na studiji slučaja, gde ćete sa svojim timom imati priliku da rešite probleme određene teme.

Za detaljnije informacije posetite sajt konteh.org

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *